• La Botonera és una publicació periòdica editada per l'associació La Diatònica i dedicada a la difusió del món que envolta l'acordió diatònic.

El segon número ha sortit l'abril de 2015 i aquí en podreu consultar els continguts:

Editorial, Monogràfic: El cuplet català. La cançó de moda. Núria Lozano Miscel·lània: Circ en manxa: La Diatònica va al circ! Festa del 10è aniversari. Maria Camats, La Diatònica El reportatge: Crònica de la trobada d’Herba-savina Bis a bis: Maties Mazarico. L’acordionista multiinstrumentista de la Catalunya Nord. Francesc Marimon, Guida Sellarès, Perepau Ximenis Tècnica diatònica: Propostes de digitació per a l’acordió diatònic. Víctor Pedrol Viladot Diatònic sense fronteres: Una experiència al Líban. Marta Catalan Acordió i ball: El Folk a Pèl. Guida Sellarès Bricodiato: Inxes, veus, registres i timbres. Gerard Termes Imatges daltòniques: Caramelles. Raül Sanchis Ressenyes: 21 BOuTONS:Partitions/Partitures. Míram Valls. Per amor a l'art: Guida Sellarès. Francesc Marimon. Els tres peus del gat. Paco Marín. Beneïda terbolina: Josep Mitjana. F.Xavier Rivera. [Sense títol]: Carles Belda. Pau Puig Diversus: Quan la mà esquerra marca nivell. Francesc Marimon. Nocturn per a acordió. David Galbis. Versos. Carles Belda.

Els continguts de primer número, que va sortir al gener de 2014 són:

Editorial, Monogràfic: El sistema simètric i les seves variants. Marc del Pino Miscel·lània: L’acordió diatònic a Catalunya i al País Valencià: estat de la qüestió. Raül Sanchis Francés El reportatge: Trobada d’acordió diatònic a la Vila de Muro. David Galbis i Matarredona Bis a bis: Associació de dones acordionistes i percussionistes del Pirineu. Dones de l’associacció Diàdona Tècnica diatònica: Terceres i sextes. Víctor Pedrol Viladot Diatònic sense fronteres: Vuit cròniques de la Via catalana Bricodiato: Les terceres dels baixos en un diatònic. Rat Gallart Projecte Frankenstein: Presentació i propostes. Cati Plana Educació psicofísica: Aprenem a col·locar la cinta posterior. Víctor Pedrol Viladot Acordió i ball: Balla amb l’acordió. Guida Sellarès Imatges daltòniques: Madagascar. Amadeu Vidal Català Ressenyes: Mandràgora: Tazzuf. Raül Sanchis Francés. Dos taüts negres i dos de blancs: Pep Coll. F.Xavier Rivera.

Per rebre la revista, podeu subscriure-us a través del formulari del web. I si voleu col·laborar o dir-hi la vostra, poseu-vos en contacte amb nosaltres.