Flavie Louesdon

Originària de la Bretanya francesa, Flavie va començar des de ben jove a tocar l'acordió diatònic (als 14 anys). Nascuda en un ambient familiar dedicat a la construcció d'instruments tradicionals, entra molt aviat en el món de la música folk i els fest noz (festivals de ball bretó).

Ha realitzat diversos tallers i cursets amb diversos acordionistes del seu país, com Yann-Frañch Perroches, Patrick Lefevre, Philippe Olivier, Remi Martin, etc. Al mateix temps s'apropà també al violí tradicional irlandès o "fiddle" de forma autodidacta.

Ha participat en nombrosos fest noz durant la seva juventut, i també ha col.laborat amb alguns esbarts folklòrics com el Cercle Celtique de St. Brieuc. Abans d'instal.lar-se a Catalunya, va treballar com a professora d'acordió diatònic durant tres anys al Centre Cultural "Korn Boud" de Spézet, amb més d'una quarantena d'alumnes de totes les edats.

A Catalunya ha donat classes a Cardedeu (Casal de Joves La Fusteria), a Granollers, a Moià i a Sant Pere de Torellón, on ha creat l'Associació "Diatònics de la Vall del Ges" des de 2009, que organitza tallers i trobades.

Ha tocat en vàries formacions:

- Caladrius (música medieval)

- 3Q5 (cobla de tres quartans)

- Slainte (música irlandesa)

- Cul de Sac (ball folk)

Actualment dóna classes particulars i tallers d'acordió diatònic, així com de danses bretones. 

Des de juliol de 2019 s'ha afegit al duo "Li.lit" per tocar en formació de trio.

http://flaviemusic.blogspot.com/