EquinocciFest 2020

Després de l'èxit del “cajun weekend”, de maig de 2017, ens vam quedar amb ganes de repetir una experiència similar però ampliant l’oferta i convertint-ho en un cap de setmana on gaudir,  aprendre i conviure altra vegada, envoltats per quatre tradicions musicals diferents.

El 2020 celebrem el 15è aniversari de La Diatònica, i de quina millor manera es pot trobar per celebrar-ho que amb l'Equinoccifest! Farem un festival ben sonat!!

Aquesta vegada portem quatre tradicions de ball i de música de territoris on l’acordió diatònic és un instrument important en les festes i en les ballades. Aprendrem a tocar, acompanyar i a ballar els diferents gèneres d’aquests territoris.

Hem preparat quatre itineraris per endinsar-nos en les característiques de la música CAJUN, de la SARDA, de les músiques que acompanyen les fest-nôz BRETONES, i de les que acompanyen les BORREIES de l'Arièja. L’acordió serà un instrument important però també les guitarres hi tenen un paper, treballant els acompanyaments i les melodies Cajun. I com no, els balladors, que són els que donen contingut a la música! Per tant, farem tallers de tots quatre estils per gaudir de la màgia de la trobada.

Dissabte a la nit hi haurà un concert-ball amb la participació dels músics dels quatre estils i acabarem amb un escenari obert.

Diumenge al matí farem sessions en les que treballarem conjuntament amb músics i balladors.