Taller d’acordió amb Benjamin Macke

http://www.escampillem.cat/undarius/

Material : gravadora i quelcom per escriure

Nivell : mitjà

En Benjamin Macke és un music format en un entorn ple de música tradicional, repertori amb el qual té nombrosos projectes, un dels quals amb Shillelagh. Des de fa un temps s’interessa pel repertori barroc i el porta a escena amb el concert « It’s Baroque to my Ears » formant duo amb la Birgit Bornauw (cornamusa) . Proposa als acordionistes curiosos que desitgin participar d’una bona estona de formació al voltant d’aquesta música, no ben bé com la faria un veritable músic barroc, sinó més aviat des del punt de vista de la seva experiència de músic tradicional:

"En aquest taller farem una incursió dins l’univers de la música barroca. És una música sorprenent i graciosa que té molts punts en comú amb la música tradicional que practico: melodies curtes, art de la variació, art de l’ornamentació, música destinada a la dansa... Aquestes facetes les abordarem a través d’una peça simple, accessible per a tothom. Ensenyarem preferentment d’orella per treure més suc de la música però portaré de totes maneres partitures a la butxaca per aquells que les desitgin. 

Benvinguts a aquest original taller on compartir un moment bonic de música col·lectiva!

Benjamin Macke"

Divendres 30 de juny de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 del vespre

Lloc: Centre Cívic Barri Vell-Mercadal (Carrer de la Cort Reial, 7)  de Girona

https://goo.gl/maps/TgoukXHAwGU2

Preu: 10€ (a pagar allà mateix)

http://www.benjaminmacke.com/

Inscripció

Autorització de dades personals
Autorització de dades personals
Autoritzes la difusió del teu correu electrònic i telèfon entre els participants del cap del taller d'acordió per tal de compartir recursos o organitzar cotxes?
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per saber que ets una persona humana i per prevenir subscripcions automàtiques d'espam.
10 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.