Cap de setmana Cajun amb Lâche pas la pâtate

Serà un autèntic viatge a la Louisiana i, sobretot descobrireu una energia que travessa fronteres. No podreu dir que no heu estat mai al país Cajun.

Hi haurà 7 músics i amics: un fuster drapaire a la guitarra, un mestre de Primària al banjo, un viticultor al trombó i a la flauta, una paleta al "washboard" i al violí, un acròbata al baix i dos pagesos al melodió i a les veus.

I, sobretot, hi haurà les ganes de passar-s’ho bé: com diuen a la Louisiana: "Laisse le bon temps rouler" (Deixa't portar pel moment). 


Tallers instrumentals - Dissabte 6  i diumenge 7 de maig

2 tallers de 3 hores, matí i tarda del dissabte i sessió conjunta el diumenge al matí.

Les explicacions dels tallers es faran en francès. S'intentarà fer traduccions simultània mitjançant els propis assistents als tallers.

Taller d'acordió (20 places) (COMPLET)

Descoberta de les especificitats de la música cajun al voltant de 3 o 4 peces two-steps i vals. La tècnica de l’acordió zydeco estarà també al programa (mà dreta i esquerra). Es treballarà amb acordions Sol/Do. El taller està destinat a nivells mitjà i avançat. Se seguirà el mètode proposat pel professor (d'orella o amb partitures). Es demana autonomia per facilitar el seguiment del taller.

Aquest taller està complet i pendent de la confirmació per pagament de les persones inscrites.  Les persones que s'inscriuen a partir d'ara estaran en llista d'espera.

Taller de guitarra (12 places)
Repertori cajun i cant.

Diumenge al matí

Serà una sessió de música i cant amb tots els membres de “Lâche pas la pâtate” i tots els músics que vulguin participar-hi. Serà l’oportunitat de posar en pràctica les peces apreses el dissabte en col·lectiu i amb el suport dels musics. Cadascú pot trobar el seu lloc en funció de les seves capacitats i gustos.

Preu pel taller: 30 euros


Taller de ball (30 places) - Dissabte 6 de maig

2 tallers de 2 hores aprox. matí i tarda del dissabte.

Les explicacions dels tallers es faran en francès. S'intentarà fer traduccions simultània mitjançant els propis assistents als tallers.

El taller de ball es farà amb música en directe de la resta dels membres de “Lâche pas la pâtate”. El programa inclou el two-step tradicional, el vals cajun, figures de jitterbug i una dansa en línia pròpia del blues cajun.

Preu pel taller: 15 euros


Concert-Ball amb Sopar compartit - Dissabte 6 de maig

A partir de les 20h es proposa fer un sopar compartit. Cadascú porta el que vol compartir amb la resta de participants i músics. A les 21h30 es farà un petit taller de iniciació al ball i a les 22h comença el concert.


Entrada pel concert: 5 euros


  • Els tallers Es faran al centre cívic el Montseny. Av. del Montseny 16, 08500 Vic
  • El concert  Es farà al centre cívic la Guixa, Pla del Maset s/n, 08505 La Guixa
  • Per dormir Alberg Canonge Collell, Adreça: Av. Olímpia, 4, 08500 – Vic   tl 938 89 49 38
  • Matrícula per rigorós ordre d’inscripció
  • Els inscrits rebran informació més detallada

Inscripció

Dades personals
Inscripció
A quin taller vols apuntar-te?
Quantes entrades vols pel concert?
Altres informacions
Autorització de dades personals
Autoritzes la difusió del teu correu electrònic i telèfon entre els participants del cap de setmana Cajun per fer un grup de watsapp, per enviar correus sense còpia oculta per tal de compartir recursos o per exemple organitzar els cotxes.
Preguntes freqüents
El taller d'acordió està orientat a l'acordió diatònic.

Per tal d'organitzar el cap de setmana, amb la inscripció passes a formar part de La Diatònica, l'Associació d'Acordionistes dels Països Catalans. La quota d'inscripció és un donatiu a l'associació per dur a terme les activitats. Al gener es passa la quota anual de 10€ i podràs decidir si vols continuar sent de l'associació.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per saber que ets una persona humana i per prevenir subscripcions automàtiques d'espam.
Imatge CAPTCHA
Introduïu els caràcters que es mostren a la imatge.